iFarmakeia.gr

Home » iFarmakeia.gr

iFarmakeia: Ο πληρέστερος κατάλογος φαρμακείων & προσφορών

To iFarmakeia γεννήθηκε από την ανάγκη ενημέρωσης χρηστών του Internet και των smartphones σχετικά με τις εφημερίες, προσφορές και ενδιαφέρουσα αρθρογραφία σχετική με την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά. Έχει πλέον καταστεί ως ο «Χρυσός Οδηγός» των φαρμακείων!

Στο iFarmakeia δημιουργούμε ένα microsite για τον κάθε φαρμακοποιό στο οποίο αναρτώνται τα στοιχεία επικοινωνίας, φωτογραφίες και κείμενο από το φαρμακείο καθώς και οι προσφορές του. Με την ελάχιστη συνδρομή το φαρμακείο «κερδίζει» την παρουσία του στην google, στο internet και στα smartphones.

To iFarmakeia.gr προσφέρει:

  • Αξιόπιστη ενημέρωση για την ανεύρεση των εφημερευόντων Φαρμακείων, στις περισσότερες πόλεις της χώρας.
  • Έγκυρη ενημέρωση για τις προσφορές Φαρμακείων από όλη την χώρα.
  • Επιστημονική ενημέρωση με την αρθρογραφία Φαρμακοποιών και όχι μόνο.

Η ifarmakeia είναι και θα παραμείνει η Νο1 επιλογή για την εξυπηρέτηση του καταναλωτή και την επικοινωνία του Φαρμακείου με αυτόν.

Με την νέα υπηρεσία www.ifarmakeia.gr, ο Φαρμακοποιός μπορεί να προβληθεί και να διεισδύσει περισσότερο στην αγορά και να εξισώσει την επιχείρησή του με τα μεγαλύτερα Φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, αναβαθμίζοντας συνολικά τις υπηρεσίες του Φαρμακείου του, καθώς και την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες.

Δυνατότητες – Χαρακτηριστικά

  • Πλήρης παρουσίαση του Φαρμακείου με στοιχεία επικοινωνίας, χάρτη και κείμενο και σύνδεση με τα social media αν υπάρχουν.
  • Πλήρης παρουσίαση προϊόντων* (φωτογραφία, περιγραφή, τιμή κ.λπ.). Ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα έχει την δυνατότητα εξειδικευμένης αναζήτησης ανά Φαρμακείο, περιοχή, προϊόν κ.λπ.
  • Αρθρογραφία κειμένου με την υπογραφή του Φαρμακοποιού.
  • Ειδική εφαρμογή, Farmakeia, για όλα τα Smartphones (iphone, android) με περισσότερους από 100.000 χρήστες.
  • Ιδιαίτερη σήμανση στα εφημερεύοντα Φαρμακεία, εφόσον συμμετέχει στην υπηρεσία παρουσίασης προϊόντων.

Η ITeQ προσφέρει ένα ακόμη εργαλείο για τον σύγχρονο Φαρμακοποιό, ακολουθώντας τα βήματα εξέλιξης της εποχής του.

*Επισημαίνεται ότι το Φαρμακείο, μέσω της νέας υπηρεσίας iFarmakeia, μπορεί να παρουσιάσει μόνο μη διατιμημένα μη φαρμακευτικά προϊόντα.