Διαχείριση επαγγελματικών σελίδων Φαρμακείων στο Facebook

Home » Social Media » Διαχείριση επαγγελματικών σελίδων Φαρμακείων στο Facebook

Διαχείριση επαγγελματικών σελίδων Φαρμακείων στο Facebook

Posted on

Η ITEQ αναγνωρίζοντας τις ανάγκες επικοινωνίας των Φαρμακείων μέσω του facebook, έχει δημιουργήσει ένα νέο τμήμα δημιουργίας και διαχείρισης επαγγελματικών σελίδων στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το facebook.

Γνωρίζοντας, πως όλο και περισσότεροι Φαρμακοποιοί θέλουν να ασχοληθούν με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μπορέσουν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που τους προσφέρουν, τις περισσότερες όμως φορές ο χρόνος και υποδομή που απαιτείται για αυτό το καθιστά για αυτούς δύσκολο προς υλοποίηση, η ITEQ μετά την επιτυχημένη πορεία της στις οθόνες των Φαρμακείων, έρχεται να λύσει τα χέρια του Φαρμακοποιού και στο χώρο των social media.

Η εταιρία αναλαμβάνει την δημιουργία της σελίδας του facebook, την επαγγελματική φωτογράφιση του Φαρμακείου σας, τη διενέργεια διαγωνισμών, την καθημερινή προσέλκυση νέων ακολούθων (fans), τη διαφήμιση του Φαρμακείου σας, και την καθημερινή παραγωγή περιεχομένου το οποίο θα δημοσιεύεται στη σελίδα στο πιο ανταγωνιστικό κόστος της αγοράς.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα των υπηρεσιών της ITEQ, είναι η διαχείριση της επαγγελματικής σελίδας του Φαρμακείου Γκιούρδα στο Χολαργό, το οποίο μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες, σε συνδυασμό με διενέργεια διαγωνισμού και έξυπνης διαχείρισης περιεχομένου κατάφερε να αποκτήσει περί τους 3.500 στοχευμένους «φίλους» στις περιοχές που την ενδιαφέρουν, οι οποίοι αποτελούν και εν δυνάμει πελάτες του Φαρμακείου, καθώς επίσης και η διαχείριση της επαγγελματικής σελίδας του Φαρμακείου Μαρτίκα στο Κερατσίνι, το οποίο σε 1 μήνα αριθμεί περισσότερους από 500″φίλους» χωρίς καμία διενέργεια διαγωνισμού, στοχευμένους στις περιοχές που ενδιαφέρουν το Φαρμακείο.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως το facebook με τις πρόσφατες αλλαγές του τελευταίου μήνα στην δημοσίευση περιεχομένου και στη διαφήμιση που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες, με μικρό κόστος, να διαφημίζονται μόνο στις περιοχές που τους ενδιαφέρουν ακόμα και αν αυτές αποτελούν απόσταση μόλις 4 οικοδομικών τετραγώνων από την επιχείρηση του. Επομένως πλέον η στόχευση γίνεται πιο ακριβής από ποτέ!

Η ITEQ έχει τη γνώση και την εμπειρία, να σας κατευθύνει με σωστά βήματα στο δρόμο της επιτυχίας στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης για το Φαρμακείο σας. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να κλείσετε ένα προσωπικό ραντεβού επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 210-95.60.030 και ζητήστε να μιλήσετε με το τμήμα Social Media της εταιρίας.