Συχνές Ερωτήσεις – FAQ

Home » Συχνές Ερωτήσεις – FAQ

ΟΘΟΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ & ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Γιατί να βάλω οθόνη στο Φαρμακείο;

Τα οφέλη των οθονών είναι τα ακόλουθα:
• Προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων προς στοχευμένο κοινό και αύξηση των πωλήσεων του Φαρμακείου.
• Προβολή προσφορών του Φαρμακείου που επιτρέπει την ταχεία κίνηση «ξεχασμένων» κωδικών.
• Προβολή ενημερωτικών μηνυμάτων για την ενίσχυση της επικοινωνίας με τον πελάτη.
• Προβολή εφημεριών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.
• Προβολή μηνυμάτων γενικού εποχικού ενδιαφέροντος για την υπενθύμιση αναγκών.ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ;

Το περιεχόμενο της οθόνης εξατομικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε Φαρμακοποιού. Κάθε μήνα εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας δημιουργεί μηνύματα – video για τις προσφορές του Φαρμακείου. Εξατομικευμένο κυλιόμενο μήνυμα σε κόκκινο φόντο με λευκά γράμματα επιλογής του Φαρμακείου έλκει τον πελάτη και επικοινωνεί με μεγάλη αποτελεσματικότητα τις προσφορές του Φαρμακείου! Από τα διαφημιστικά μηνύματα, ο Φαρμακοποιός διατηρεί το δικαίωμα μη προβολής μηνυμάτων προϊόντων που δεν διαθέτει προς πώληση.

… όλα χωρίς κανένα κόπο από τον Φαρμακοποιό!

Πως προβάλλονται οι εφημερίες;

Καθημερινά χωρίς κανένα κόπο από τον Φαρμακοποιό, τις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες προβάλλονται ενημερωμένες εφημερίες των Φαρμακείων της περιοχής, εφόσον ο Φαρμακοποιός επιλέξει τοποθέτηση οθόνης και στην βιτρίνα του Φαρμακείου. Επισημαίνεται ότι οι εφημερίες προβάλλονται χωρίς παρεμβολή διαφημιστικών μηνυμάτων.
Τέλος, αξίζει να επισημανθεί ότι η 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση μας επιτρέπει την άμεση ενημέρωση των εφημεριών ακόμη και για έκτακτες αλλαγές.

Πως γίνεται η εγκατάσταση των οθονών;

Εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εγκατάσταση (καλωδίωση, βάσεις στήριξης κ.λπ.) με συνέπεια στην αισθητική του Φαρμακείου. Συνήθως η εγκατάσταση ολοκληρώνεται εντός 1 ώρας και μπορεί να προγραμματιστεί ακόμη και μη εργάσιμες ώρες.

Με ποιον τρόπο προβάλλεται το περιεχόμενο;

Σε κάθε Φαρμακείο, μπορούμε να τοποθετήσουμε οθόνη εντός του Φαρμακείου ή/και στην βιτρίνα αυτού (στην οποία προβάλλονται οι εφημερίες). Το περιεχόμενο σε κάθε οθόνη προβάλλεται από ειδικό εξοπλισμό (media player) που τοποθετεί η εταιρεία μας στο χώρο. Επισημαίνεται ότι το περιεχόμενο ενημερώνεται μέσω του Internet χωρίς κανένα κόπο από τον Φαρμακοποιό. Τέλος, αξίζει να επισημανθεί ότι ο εξοπλισμός (media player) που τοποθετείται ΔΕΝ επιτρέπει πρόσβαση στους υπολογιστές του Φαρμακείου και διαθέτει 100% προστασία από ιούς!

Τι υποδομή χρειάζεται στο Φαρμακείο;

Η μοναδική απαίτηση στο Φαρμακείο είναι η ύπαρξη σύνδεσης Internet, καθώς το περιεχόμενο ενημερώνεται με το σύστημα κεντρικής διαχείρισης της Εταιρείας μέσω του διαδικτύου.

Προβολή στο iFarmakeia.gr

Ποια είναι η επισκεψιμότητα των εφαρμογών;

Η ιστοσελίδα δέχεται περίπου 1.000.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε έτος και συνεχώς αυξάνονται. Η εφαρμογή Farmakeia για τα iphones & ipads περιλαμβάνεται στην 1η δεκάδα των 25 κορυφαίων προτεινόμενων από την Apple εφαρμογών στην Ελλάδα. Περισσότεροι από 100.000 χρήστες έχουν εγκαταστήσει και χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Πώς ωφελείται το Φαρμακείο;

Η ένταξη του Φαρμακείου στο ifarmakeia.gr δίνει την δυνατότητα στον Φαρμακοποιό να προβάλλει το Φαρμακείο του στο συνεχώς αυξανόμενο κοινό των χρηστών του Internet και των έξυπνων κινητών. Η νέα γενιά καταναλωτών χρησιμοποιεί το Internet πριν αποφασίσει την οποιαδήποτε αγορά της, ενώ τα έξυπνα τηλέφωνα αναμένεται τα επόμενα έτη να αποτελέσουν το νέο μέσο επικοινωνίας παρέχοντας την δυνατότητα marketing 1-1.

Με ποιο τρόπο συμμετέχει το Φαρμακείο στο ifarmakeia.gr;

Η ένταξη ενός Φαρμακείου στο Ifarmakeia.gr και στην εφαρμογή iFarmakeia είναι μία συνδρομητική υπηρεσία με πολύ χαμηλό κόστος για το Φαρμακείο. Από την έναρξη της υπηρεσίας και κάθε 45 ημέρες εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας επικοινωνεί με τον Φαρμακοποιό για την ανανέωση του περιεχομένου των προσφορών του. Η παρουσίαση και η ανάρτηση των προσφορών πραγματοποιείται χωρίς κανένα κόπο από τον Φαρμακοποιό.

Ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει προϊόντα από το ifarmakeia.gr;

Όχι, ο καταναλωτής ΔΕΝ μπορεί να κάνει αγορές από το ifarmakeia.gr ούτε από την εφαρμογή iFarmakeia. Ο καταναλωτής μπορεί ΜΟΝΟ να ενημερωθεί για τις προσφορές στα συνεργαζόμενα Φαρμακεία.

Ποια προϊόντα μπορεί να προβάλλει το Φαρμακείο;

Το Φαρμακείο μπορεί να προβάλλει ΜΟΝΟ μη διατιμημένα και μη φαρμακευτικά προϊόντα.

Smart Advice

Πώς λειτουργεί;

Η εφαρμογή SmartAdvice αλληλοεπιδρά με τα barcodes των προϊόντων που σκανάρετε στο πρόγραμμα σας, μέσω της αλληλοεπίδρασης αυτής ενεργοποιούνται αυτόματα κανόνες προβολής συμπληρωματικών προτάσεων στην οθόνη του tablet.

Πώς θα με βοηθήσει;

  • Ενίσχυση συμπληρωματικής πώλησης
  • Αύξηση κερδοφορίας
  • Παρακίνηση για αυθόρμητη αγορά
  • Τεχνολογική αναβάθμιση Φαρμακείου
  • Ακούραστος «ηλεκτρονικός» συνεργάτης

Πόσο χώρο χρειάζεται το tablet;

Αντιλαμβανόμενοι ότι ο πάγκος του Φαρμακοποιού χρήζει ειδικής μεταχείρισης σχεδιάσαμε ειδική βάση η οποία καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε πάγκο.

Τι προβάλλει το SmartAdvice όταν είναι σε αδράνεια;

Κάθε μήνα  οι γραφίστες μας φροντίζουν να δημιουργούν για εσάς εξατομικευμένα μηνύματα τα οποία προβάλλονται στην κατάσταση αδράνειας του tablet.

Πώς γίνεται η εγκατάσταση;

Εντός Αττικής:

Ο τεχνικός θα χρειαστεί λίγα λεπτά ώστε να τοποθετήσει το tablet και να εγκαταστήσει την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

Εκτός Αττικής:

Η εγκατάσταση θα ολοκληρωθεί από την απομακρυσμένη πρόσβαση του τεχνικού μας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το tablet στο σημείο συναλλαγής με τον πελάτη