Εφαρμοσμένη φαρμακευτική φροντίδα

Home » Uncategorized » Εφαρμοσμένη φαρμακευτική φροντίδα

Η πρώτη και μοναδική έκδοση για την ρεαλιστική εφαρμογή της σύγχρονης φαρμακευτικής φροντίδας στο Φαρμακείο. Το μοναδικό ολοκληρωμένο «εγχειρίδιο» όχι μόνο για το πώς, με ποιό τρόπο, τι και πότε θα επικοινωνήσεις στον πελάτη – ασθενή σου, αλλά και με ποιό τρόπο θα μπορέσεις να αφομοιώσεις όλες αυτές τις μεθόδους στην καθημερινότητα του Φαρμακείου..

Περιεχόμενα
– Επικοινωνήσιμο Πληροφοριακό Φορτίο: επικοινωνώντας με διαφορετικούς τύπους ασθενών, Μανώλης Μιτάκης, Φαρμακοποιός
– Φαρμακείο και Ολοκληρωμένη Φαρμακευτική Φροντίδα, Πέτρος Κασαρτζιάν, Φαρμακοποιός-Χημικός Φαρμάκων
– Οργάνωση, Διαχείριση και Συναλλαγή στο Φαρμακείο, Νίκος Βελτράς, Οικονομολόγος

Επικοινωνήσιμο Πληροφοριακό Φορτίο ονομάζεται το κλάσμα του συνόλου της ποσότητας της πληροφορίας που καταφέρνοντας να καταφθάσει στον δέκτη μέσω λεκτικής και μη λεκτικής επικοινωνίας, είναι ικανό να προκαλέσει την απόκριση του δέκτη. O Φαρμακοποιός Μανώλης Μιτάκης σε μία εισ βάθος ανάλυση παραθέτει το Επικοινωνήσιμο Πληροφοριακό Φορτίο για διαφορετικούς τύπους ασθενών. Με την ανάγνωση της ενότητας θα είσαι σε θέση να χτίσεις επικοιδομητική επικοινωνία με κατηγορίες ασθενών που ενδεχομένως σε προβληματίζουν όπως ασθενείς με χαμηλό εισόδημα, τουρίστες, ασθενείς χαμηλού μορφωτικού επιπέδου κ.α.

Στη 2η ενότητα του βιβλίου ο φαρμακοποιός Πέτρος Κασαρτζιάν αναπτύσσει μια εμπεριστατωμένη ανάλυση του ρόλου του φαρμακοποιού στην Ολοκληρωμένη Φαρμακευτική Φροντίδα με πρακτικές τεχνικές επικοινωνίας σε θέματα συνδυαστικής πώλησης. Ολοκληρώνοντας την ενότητα θα έχεις θυμηθεί, αν το έχεις ξεχάσει, γιατί αγαπάς αυτό που κάνεις και έξυπνους δρόμους που η φαρμακευτική φροντίδα συναντά την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Τέλος, ο οικονομολόγος Νίκος Βελτράς προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες ετών που θα σε βοηθήουν να κατανοήσεις τις βασικές αρχές της διοίκησης και της οργάνωσης των λειτουργειών ενός Φαρμακείου. Θεμελιώδης αρχές που όταν ακολουθούνται διασφαλίζουν την καλή λειτουργεία του Φαρμακείου.

 

Για παραγγελίες επικοινωνήστε:

Professional Team: τηλ.2104222750, email: info@professionalteam.gr

Posted on